Referenciák
Már az első beszélgetéskor tudtam, hogy gyönyörű menyasszonyi és alkalmi ruháim lesznek a nagy napon. Elképzeléseimhez Zsuzsi is hozzátette ötleteit és gyönyörű költemények kerekedtek belőle. Profi módon, profi csapattal megvalósultak a ruhaköltemények, melyekben csodálatosan éreztem magam, nagyon jó érzés volt begyűjteni a dicséreteket!

Köszönöm
Anikó és Endre
Pécs

Thank you so much for the BEAUTIFUL wedding gown. I felt like a princess on my wedding day and I really appreciate your help in creating the perfect dress for me!

Thanks for all
Jessica
Tampa Florida

   
Nagyon örülök, hogy Téged választottalak, az eredmény önmagáért beszél! :) Ajánlom a szalont azoknak, akiknek konkrét elképzelési vannak, mert bármit megcsináltok és azoknak is, akiknek nincs ötletük, mert tudod, mi kell a nőnek...:)

Köszönök mindent.
Anita és Laci
Budapest

 
Hálás vagyok, hogy megvalósítottad az álmomat a ruhakölteményeiddel és egy napra királylányt varázsoltál belőlem. Már az első találkozásunk után tudtam, hogy a menyecske és a menyasszonyi ruha miatt egy pillanatra sem kell aggódnom. Még egyszer szeretném megköszönni a profi munkát, a segítőkészséget és azt a sok vidám percet, amit az előkészületek alatt együtt eltöltöttünk."

Edina és András
Budapest

Hogy miért éppen a 170 km-re lévő mohácsi Orchidea szalon? Egy esküvő kiállításon megláttam az egyedi menyasszonyi és menyecskeruhákat...és megszerettem:)Ehhez már csak hab volt a tortán a kedvesség és segítőkészség,amit Zsuzsitól kaptam, hogy a kedvező bérleti díjról már ne is beszéljek. A ruhák pont olyanok voltak, amilyet megálmodtam. Különleges, mégis egyszerű, egyedi, de nem hivalkodó. Remekül éreztem magam mindkettő ruhában, és az elismerés sem maradt el. Választhattam volna közelebbről is, de azt mondhatom, MEGÉRTE! Ha most kezdeném a készülődést, most is csak az orchidea ruhaszalonból választanék.

Köszönök mindent!
Eszter és Krisztián
Nagykanizsa

A választásom azért eset rád, mert gyönyörű egyedi menyasszonyi ruhákat tervezel, és így tényleg teljesül minden menyasszony álma.
A ruhám egy igazi mesébe illő RUHA, amire vágytam. Nagyon tetszett, hogy nem álltatok meg a sablonos fehér ruháknál, hanem szint vittetek bele!

Még egyszer NAGYON köszönöm!
Évi és Tibor
Tatabánya

 
Olyan mennyasszonyi ruhát kaptam Tőled, amely nemcsak szupergyönyörű volt, de maximálisan jól is éreztem magam benne. Kényelmes volt és stílusában is teljesen passzolt hozzám. A vendégek is a csodájára jártak, sosem láttak még ilyen különleges menyasszonyi ruhát. Egyszerűen tökéletes volt!

Köszönöm Neked!
Linda és Bálint
Kozármisleny

 
Az Orchidea esküvői ruhaszalont már baráti és családi körből ismertem, hiszen menyasszonyi és koszorúslányruhát is rendeltek Zsuzsitól. Egyértelmű volt,hogy őt keresem fel.
Az elképzelésemet vázolva Zsuzsi a hatalmas kreatív ötleteivel egyből meg is valósította, sőt túl is szárnyalta az álmomat az esküvői ruhámról!

Köszönöm
Melinda és Balázs
Bóly


Amikor eldöntöttük, hogy a horvát tengeren, egy szigeten fogjuk tartani az esküvőnket, tudtam, hogy hagyományos menyasszonyi ruhát biztosan nem szeretnék. A világon mindenhol keresgéltem különleges, egyedi, könnyed, légies, sexy menyasszonyi ruhát. Rá kellett jönnöm, hogy ilyen nincs.. Ekkor egy ismerősöm ajánlotta Zsuzsit. Amikor beléptem hozzá, felcsillant a szemem, hogy igen, megtaláltam. Később beigazolódott a megérzésem.
Zsuzsi végre értette, hogy miről beszélek!!!! Szakmai tudásával, jó ötleteivel, és modern felfogásával még sokat hozzá is tett elképzelésemhez. Olyan menyasszonyi ruhát készített nekem, amilyet szerettem volna. Abszolút formabontó, sexy, mégis elegáns, és tökéletesen beleillett a tengerparti környezetbe. És ami a legfontosabb, egy percig sem kellett aggódnom a menyasszonyi ruha miatt!! Ez ritka ugye?
Őszintén mindenkinek szívből ajánlom Zsuzsit, a lehetetlen álmokat is valóra fogja váltani!!!!!

Mónika
Trogir - Budapest

Még egyszer szeretném megköszönni a csodálatos menyasszonyi ruhát amit készítettél nekem! Hálás vagyok az ötleteidért a fazon és anyag választásodért, és persze a kedvességedért és türelmedért! A ruha tökéletes volt, pontosan olyan amilyet szerettem volna !

Nikolett és Andris
Pécs
 
         
<< orchidea szalon referenciák előző lap