Rólunk

Üdvözlöm

Esküvői és alkalmi ruha szalonomban megtalálhatók a klasszikusan elegáns és extravagáns ruhák is. A friss trendet követve, de mindig az egyéniséghez illően készítjük el a modelleket.

A híres európai divatbemutatókat gyakran látogatom, a nemzetközi divatot rendszeresen figyelemmel kisérem, igyekszem követni azokat az elemeket, melyek hazai szinten is befogadhatók, megvalósíthatók. A ruhák különleges alapanyagokból, egyedi szabással készülnek, a vendég egyéniségéhez, karakteréhez alakjához illően. Az évek folyamán nagy gyakorlatra tettünk szert nemcsak 38-as vagy sztenderd méretűeknek való ruhakészítésben, hanem a molettebbek csinosabbá tételében is. Nemcsak katalógusból, képről, elméleti tervek alapján választhatnak a megrendelők, fel is próbálhatják a legjobban tetsző modelleket.

Kínálatunkban megtalálhatók az esküvői ruhákhoz tartozó kiegészítők is, továbbá férfiöltönyök, menyecskeruhák, örömanya ruhák, koszorús ruhák, alkalmi, báli ruhák, valamint hozzájuk tartozó kellékek.

Ruhakölteményeinket azok választják nagy tetszéssel, akiknek életük kiemelkedő napján is fontos a stílus, a minőség valamint az udvarias kiszolgálás.Egyedi feltételekkel segítjük Önt élete fontos napjához abban a szellemben, hogy jó hírünket fogadja emlékébe és adja tovább ismerőseinek.

Fő profilunk
Saját tervezésű modellek.
Koszorús és Menyecskeruhák, alkalmi ruhák, köcsönzése, méretre készítése.
Vőlegény és alkalmi férfiöltözetek.
Öltönyök, smokingok, ingek, mellények és nyakkendők.
Öltözékek, kosztümök méretre készítése, kölcsönzése örömanyáknak és a násznépnek.


Várom megtisztelő érdeklődését!

Borbély Zsuzsi