Referenciák

Köszönöm
Kriszta


Köszönet a világ "legOrsisabb" ruhája mellett az őszinteségedért , a maximalizmusodért , a minden pillanatban segitőkész hozzáallásodért , és azért , mert Nálad mindig fontosnak és BARÁTNAK érezheti magát az ember .

Orsi Jószef
Mohács   
Amikor első alkalommal jártam Nálad, tudtam, hogy tovább nem kell keresgélnem. Sok szép ruhát láttam addig, de egyik sem volt nekem való! Nálad gyorsan megtaláltam az igazit! Életem legszebb napja, és legjobb bulija jó részben a két általad kreált, gyönyörű ruhának volt köszönhető!
Azoknak ajánlom a szalont, akik a személyiségükhöz illő csodát szeretnének!
Még egyszer köszönök Neked mindent!"

Ágnes & György
Mohács

 

Szűk családi körben megtartott polgári esküvőnkre szerettem volna az alkalomnak megfelelő, de mégis különleges ruhát. Zsuzsi munkáit látva, tudtam jó helyen járok.
Az alap elképzelés megvolt, de Zsuzsi ötleteivel együtt nagyszerű, vagány ruha kerekedett belőle.
Mindenki dícsérte, csodálta, jó érzés volt. Jó volt együtt dolgozni.
Nagyon köszönöm!

Noémi és István
(Pécs)"Hosszas keresgélés és próba után tudtam, hogy Zsuzsi lesz, aki megvalósítja a megálmodott menyasszonyi és menyecske ruhámat. Így is lett! A ruha gyönyörűbb lett, mint gondoltam. Csodásan éreztem benne magam. Millió köszönet érte Nektek!!"

Petra és Andris
MohácsZsuzsi és csapata teljes mértékben kielégítették igényeimet az esküvői ruhakészítés terén. Kiemelendő a megbízhatóságuk, Zsuzsi szakmai tudása, kreativitása - melynek hátterében sok éves tapasztalat húzódik. Precíz, lelkiismeretes, segítőkész, türelmes csapattal volt dolgom, mely tulajdonságok ebben a szakmában úgy gondolom elengedhetetlenek. Elképzeléseimet teljes mértékben megvalósította, ötleteivel, tanácsaival fűszerezve az eredmény magáért beszél.

Köszönöm Zsuzsinak és csapatának a gyönyörű esküvői ruhát, és a szuper vagány menyecskeruhát.

Linda & Roland
SomberekEsküvőnk helyszínét természethez közel választottuk egy cseppet sem volt hagyományos helyszínen és formában, így hát az esküvői ruhám sem lehetett hétköznapi és felejthető :)
Ezért választottalak Téged Zsuzsi!
Nem vagyok az a királylányos habos-babos fajta, rögtön tudtad, hogy mi az, ami Nekem kell.
Életem Nagy Napjára, álmaim ruhájába a boszorkány műhelyedben belevarrtad az eleganciát, a finomságot, kreatívítást, a vagányságot és nem utolsó sorban "zöldet".

Ági és Norci